Az ILDVR video megfigyelőrendszer termékeinek újgenerációs megoldásai egyedülállóvá teszik a jelenleg ismert CCTV és IP megfigyelő eszközök között. Az egyetlen eszközt használó kis rendszereken felül a nagyszerű és a piacon kiemelkedő megoldásaival könnyen és gyorsan alakítható ki bármilyen hibrid rendszer is, mely tartalmazhat hagyományos CCTV kamerákat, számítógép alapú PC-DVR rögzítő kártyákat, asztali DVR rögzítőket, IP hálózati kamerákat és web szervereket egyaránt. A hibrid rendszerkialakításnak köszönhetően, akár vegyesen használt ILDVR eszközökkel bármilyen rendszer kialakítható, melyet egyetlen szoftver segítségével összefoghat, felügyelhet, konfigurálhat helyben vagy az interneten keresztül a világ bármely pontjáról. A kezelhető video- és hangcsatornák száma akár 9999 is lehet. A hibrid tulajdonság miatt a későbbiekben bármelyik termék könnyedén tovább is bővíthető bármelyik ILDVR készülékekkel. Minden ILDVR termék hardveres H.264 tömörítést használ, mely garantálja a rendkívül gyors átvitelt és a kiváló képminőséget a legjobb tárhely kihasználás mellett. A változó adatátviteli sebesség támogatása, a VBR automatikusan alkalmazkodik az alacsonyabb és magasabb hálózati sebességekhez, hogy mindig a legjobb minőség/méret viszonnyal, valós idejű megfigyelést és rögzítést végezhessen az aktuális internet kapcsolat minőségéhez igazodva. Az igényesen kialakított, ugyanakkor széles termékválaszték biztosítja, hogy bármely feladat megoldására megtalálható legyen a megfelelő eszköz vagy több eszköz összekapcsolása. Ennek köszönhetően kis, közepes és nagyobb, akár több, különböző távoli helyeken lévő objektumot vagy akár több földrajzi helyet is átölelő rendszerek is kivitelezhetőek. Az egyes készülékek élőképei vagy a rögzített felvételek elérhetőek egyszerű internet böngészővel vagy akár arra alkalmas mobiltelefonról is. Az egyszerű, egy termékes és az összetett, nagyobb rendszerek esetén is egyetlen, könnyen kezelhető, grafikus felületű, felhasználóbarát szoftver segítségével is áttekintheti, konfigurálhatja eszközeit és megtekintheti az élőképeket és a rögzített felvételeket. Legyen szó új rendszer telepítéséről vagy meglévő rendszer felújításáról, bővítéséről, ILDVR termékeinkkel komplett megoldásokat kínálunk.

PC-DVR kártyák:

Az ILDVR számítógépes PC-DVR kártyák típustól függően 4, 8 vagy 16 video- és audiojel bemenettel rendelkeznek. Egy számítógépbe több kártya is berakható, így a csatornaszámok szabadon variálhatóak. Az ingyenes Hybrid DVR Server szoftver segítségével maximum 9999 kamerát kezelhet (egyszerre maximum 64 kamera képét figyelheti élőben), rögzítheti azok képeit, visszanézheti felvételeit vagy akár távolról is módosíthatja a beállításokat. Kiegészíthetőek riasztás vezérlő egységgel is, melynek ki- és bemenetei egyéb vagyonvédelmi eszközökhöz csatlakoztathatók vagy tetszőleges elektromos készülékek vezérlésére használhatóak, illetve biztosítják a speed dome kamerák PTZ vezérlését. A hibrid rendszerkialakításon felül egyedi tulajdonságuk a többi gyártó termékeihez képest, hogy egy számítógépen belül több kártya is használható a típus megkötése nélkül, így tetszőleges, az igényeknek megfelelő konfiguráció alakítható ki vagy a későbbiekben könnyedén bővíthető. A fejlett, nagysebességű, hardveres H.264 tömörítés garantálja a rendkívül gyors átvitelt és a kiváló képminőséget a legjobb tárhely kihasználás mellett, ugyanakkor automatikusan alkalmazkodik az alacsonyabb és magasabb hálózati sebességekhez is, hogy mindig valós idejű megfigyelést és rögzítést végezhessen. A kameraképeket egyedi igényeknek megfelelően rendezheti el a képernyőn. A kétmonitoros megjelenítés támogatásának köszönhetően a legáttekinthetőbb képet kaphatja a megfigyelt területekről, optimális megfigyelőbázist létesíthet. A kártyák PCI és PCI-e csatlakozós kivitelben is rendelkezésre állnak, így a legtöbb számítógép alaplapba beszerelhetőek.

- Hardveres H.264 tömörítés. 100-400 fps szupergyors sebesség. CIF, DCIF, D1, Full D1 felbontás.
- Dinamikus csatorna összevonás támogatása.
- Változó adatátviteli sebesség támogatása (VBR), a legjobb minőség/méret viszonnyal az aktuális internet kapcsolat minőségéhez igazodva.
- Felhasználóbarát, grafikus kezelőfelület.
- Többszintű, szerkeszthető, felhasználói névvel és jelszóval védett hozzáférés.
- Szoftveres rendszerfigyelés. Rendszerműködés és riasztások naplózása.
- Teljes, osztott vagy léptetett képmegjelenítés. Kétmonitoros megjelenítés.
- Folyamatos, időzített, mozgásérzékelt vagy bemenet által vezérelt rögzítés.
- Elő- és utófelvétel készítése mozgásérzékelt és bemenet által vezérelt rögzítésnél.
- Vészhelyzeti felvétel készítése. Digitális vízjel a felvételeken.
- Szabályozható mozgásérzékelési intenzitás 12 különböző zónában.
- Maszkolható, titkosított területek.
- PTZ vezérlés támogatása (a legtöbb protokollal kompatibilis).
- Kimenetek távolról is működtethetőek. Távoli elérés mobiltelefonon keresztül is.
- Kettős adatküldés támogatása (Dual Stream).
- Ingyenes Hybrid DVR Server és Live Center program, tetszőleges ILDVR termékek összevonása.

Képrögzítők:

Az ILDVR asztali DVR rögzítők beépített webszerverrel, integrált operációs rendszerrel és hálózati csatolóval rendelkeznek. 4, 8 vagy 16 csatornán kamerák vagy más video eszközök képeit, továbbá audio csatornák hangjait tudják rögzíteni beépített winchesterre vagy távoli számítógépre, valamint tömöríteni és továbbítani helyi számítógép-hálózatra és/vagy az Internetre. Így a rögzített felvételek és az élőképek elérhetőek a világ bármely pontjáról. A távoli elérhetőség internet böngészővel vagy akár mobiltelefonon keresztül is történhet. A fejlett, nagysebességű, hardveres H.264 tömörítés garantálja a rendkívül gyors átvitelt és a kiváló képminőséget a legjobb tárhely kihasználás mellett. A felvételeket későbbi felhasználás céljából archiválhatja is USB csatlakozón keresztül vagy opcionálisan beépíthető optikai meghajtón. A készülékek elérhetőek az ingyenes Hybrid DVR Server és Live Center szoftverekkel, így több DVR készülékes, PC-DVR kártyás, IP kamerás vagy web szerveres rendszer is könnyen összeállítható, akár vegyesen használt ILDVR termékekkel. A készülékekhez hagyományos és VGA csatlakozású monitor is csatlakoztatható, így meglévő számítógép monitorját is használhatja az élőkép vagy a rögzített felvételek megtekintésére. A beállítás és kezelés egy rendkívül felhasználóbarát, grafikus kezelői felületen történik a készülékekhez mellékelt egér vagy infravörös távirányító segítségével. Magyar nyelvű menürendszerrel rendelkeznek, ezzel is megkönnyítve és leegyszerűsítve használatukat.

- Nagyteljesítményű, integrált mikroprocesszor. Integrált LINUX operációs rendszer.
- Hardveres H.264 tömörítés. 100-400 fps szupergyors sebesség. CIF, D1 felbontás.
- Változó adatátviteli sebesség támogatása (VBR), a legjobb minőség/méret viszonnyal az aktuális internet kapcsolat minőségéhez igazodva.
- Pentaplex működés (élőkép, rögzítés, visszajátszás, mentés és távoli elérés).
- Felhasználóbarát, magyar nyelvű grafikus kezelőfelület, OSD menüvel. Kezelés USB egérrel és infravörös távirányítóval.
- Többszintű, szerkeszthető, felhasználói névvel és jelszóval védett hozzáférés.
- Kétirányú hangkapcsolat támogatása. G.724 audio tömörítés.
- Teljes és osztott képernyős megjelenítés, képléptetetés.
- Csatornánként állítható 6 szintű képminőség, 3 szintű mozgásérzékelés, 16x12 zónás területkijelölés.
- Folyamatos, mozgásérzékelt, bemenet által vezérelt és időzített felvétel.
- E-mail küldés, relé kimenetek vezérlése, PTZ mozgatás és teljes képernyős üzemmód aktív érzékelő bemenet eseményekre.
- Keresési lehetőségek: időre, dátumra, mozgásra, riasztásra...
- Adatmentés optikai meghajtóra, Pendrive-ra, HDD-re, külső USB porton keresztül és hálózaton keresztül távoli számítógépre.
- Távoli elérési lehetőség mobiltelefonon keresztül is.
- Kettős adatküldés támogatása (Dual Stream).
- Ingyenes Hybrid DVR Server és Live Center program, tetszőleges ILDVR termékek összevonása.

IP kamerák:

Az ILDVR IP kamerák beépített webszerverrel, integrált operációs rendszerrel és hálózati csatolóval rendelkeznek. Kiváló minőségű digitális kamerák, melyek önállóan képesek közvetlenül Ethernet hálózathoz csatlakozni, nem kell a megfigyelés helyszínén számítógép. Elérhető a kamera képe és a beépített mikrofon hangja belső számítógép-hálózaton és/vagy az interneten keresztül. A távoli elérhetőség internet böngészővel vagy akár mobiltelefonon keresztül is történhet. A fejlett, nagysebességű, hardveres H.264 tömörítés garantálja a rendkívül gyors átvitelt és a kiváló képminőséget a legjobb tárhely kihasználás mellett, ugyanakkor automatikusan alkalmazkodik az alacsonyabb és magasabb hálózati sebességekhez is. Hibrid rendszerkialakítással több IP kamera, DVR készülék, PC-DVR kártya, web szerver is összefogható egy rendszerbe, akár vegyesen használt ILDVR termékekkel. A kétirányú hangkommunikációnak köszönhetően közvetlen audio kapcsolatot létesíthet a megfigyelés helyszínével. A készülékekbe épített SD kártya fogadóval a helyszínen is rögzíthet felvételeket. Nagyfelbontású (2MP-es) képalkotó elemmel szereltek és a WiFi típusok képesek önállóan csatlakozni vezeték nélküli (WLAN) számítógép hálózatokhoz is. Kimeneteik vagyonvédelmi eszközökhöz csatlakoztathatók vagy tetszőleges elektromos készülékek vezérlésére használhatóak, akár a távoli eléréssel is. Hagyományos Box, infra megvilágítós Dome és infra megvilágítós kültéri változatok közül válogathat.

- Kiváló minőségű Sony EX-View HAD, Sony Super HAD és Micron Progressive Scan CCD érzékelők.
- 2 MegaPixeles kiváló képfelbontás. Kétirányú hangkommunikáció.
- Hardveres H.264 tömörítés, beépített webszerver, Ethernet csatlakozás. DC/Video íriszvezérlés.
- Többszintű, szerkeszthető, felhasználói névvel és jelszóval védett hozzáférés.
- Programozható érzékelő bemenet. Eseményvezérelt relé kimenet. PTZ vezérlés.
- Kettős adatküldés támogatás (Dual Streaming).
- Változó adatátviteli sebesség támogatása (VBR), a legjobb minőség/méret viszonnyal az aktuális internet kapcsolat minőségéhez igazodva.
- Beépített SD kártyahely video (AVI) vagy fénykép (JPEG) felvételek helyi tárolásához.
- Rögzítés és e-mail küldés mozgásérzékelés vagy érzékelő bemenet által indítva.
- Ingyenes Hybrid DVR Server és Live Center program, tetszőleges ILDVR termékek összevonása.

WEB szerverek:

Az ILDVR web szerverek ideális megoldást nyújtanak hagyományos CCTV kamerák vagy rendszerek IP hálózatokba integrálásához, vagy bármely hagyományos videojelet szolgáltató eszköz interneten való megjelenítéséhez. Beépített web szerverrel, integrált operációs rendszerrel és hálózati csatolóval rendelkeznek. Önállóan képesek közvetlenül Ethernet hálózathoz csatlakozni. 1, 2 vagy 4 csatornán kamerák vagy más video eszközök képeit, továbbá ugyanennyi audio csatorna hangjait tudják tömöríteni és továbbítani helyi számítógép-hálózatra és/vagy az Internetre. Az élőképek elérhetőek és rögzíthetőek a világ bármely pontjáról. A távoli elérhetőség internet böngészővel vagy akár mobiltelefonon keresztül is történhet. A fejlett, nagysebességű, hardveres H.264 tömörítés garantálja a rendkívül gyors átvitelt és a kiváló képminőséget a legjobb tárhely kihasználás mellett, ugyanakkor automatikusan alkalmazkodik az alacsonyabb és magasabb hálózati sebességekhez. Hibrid rendszerkialakítással több WEB szerver, IP kamera, DVR készülék és PC-DVR kártya is összefogható egy rendszerbe, akár vegyesen használt ILDVR termékekkel. A kétirányú hangkommunikációnak köszönhetően közvetlen audio kapcsolatot létesíthet a megfigyelés helyszínével. A készülékekbe épített SD kártya fogadóval a helyszínen is rögzíthet felvételeket. Távvezérelhető kimeneteik vagyonvédelmi eszközökhöz csatlakoztathatók vagy tetszőleges elektromos készülékek vezérlésére használhatóak.

- 1, 2, 4 video és ugyanennyi audio csatorna. Kétirányú hangkommunikáció.
- Hardveres H.264 tömörítés, beépített webszerver, Ethernet csatlakozás.
- Változó adatátviteli sebesség támogatása (VBR), a legjobb minőség/méret viszonnyal az aktuális internet kapcsolat minőségéhez igazodva.
- Programozható érzékelő bemenet. Eseményvezérelt relé kimenet. PTZ vezérlés.
- D1, 2CIF, CIF, DCIF, QCIF video felbontás.
- Többszintű, szerkeszthető, felhasználói névvel és jelszóval védett hozzáférés.
- Beépített SD kártyahely video (AVI) vagy fénykép (JPEG) felvételek helyi tárolásához.
- Rögzítés és e-mail küldés mozgásérzékelés vagy érzékelő bemenet által indítva.
- Ingyenes Hybrid DVR Server és Live Center program, tetszőleges ILDVR termékek összevonása.

CCTV kamerák:

Az ILDVR kiváló minőségű, nagyteljesítményű CCTV kamerái között kültéri és beltéri, hagyományos és dome, infra megvilágítós cső és dome, valamint speed dome kamerák között válogathat. Mindegyik kamera nagy sorfelbontású CCD képalkotó elemmel rendelkezik. Az infrás dome, speed dome és infrás csőkamerák beépített varifokális, motoros zoom és fix optikával rendelkeznek, a box kamerákra számos típusú és funkciójú optika szerelhető. A speed dome kamerák tartalmazzák a sokszor csak külön megvásárolható klimatizált házat és konzolt.

Ha e-mailt szeretne kapni Akciókról, Újdonságokról, küldje el e-mail címét:
Fenti célból hozzájárulok e-mail címem kezeléséhez. Tájékoztató...